Bruiloft

trouwfotografie

Jeej jullie gaan trouwen! Super leuk, maar nu komt het minder leuke gedeelte, althans voor de man, dingen regelen… (stress!!!) En dus zoeken naar een trouwfotograaf (of twee!)  

 

Maar waarom twee fotografen?! 

Wij willen met jullie een COMPLEET verslag van de dag maken. Dat betekent dus ook foto’s maken bij de bruidegom tijdens het aankleden, ondanks dat de bruidegom daar vaak helemaal niet op zit te wachten. Die ene foto waarbij vader/broer/vriend en bruidegom even een momentje hebben wanneer de stropdas goed wordt gedaan, is het al meer dan waard!

 

Het betekent ook dat jullie veel meer verschillende foto’s krijgen. Een van ons zorgt in ieder geval voor de safe shots (DE KUS!) waardoor de ander tijd heeft om familieleden te spotten die een traantje weg pinken of een nichtje die met 2 vingers tegelijk in der neus zit.

 

Wij proberen zo onzichtbaar mogelijk te fotograferen op jullie trouwdag. Door zo min mogelijk op te vallen en zoveel mogelijk te mengen met jullie gasten, kunnen wij de persoonlijke en vaak grappige momentjes fotograferen. 

Geposeerde foto’s zijn niet echt ons ding. Ook tijdens het fotoshoot momentje proberen we jullie zo min mogelijk te laten poseren. Wij doen ons best om alle momenten vast te leggen en een intieme reportage van jullie trouwdag te maken. Als jullie een paar jaar later weer door jullie trouwboek bladeren, moet deze dag weer voelen alsof het gisteren gebeurd is. Het is tenslotte (als het goed is) een van de mooiste dagen van jullie leven! 

 

Enthousiast geworden?! Stuur ons een berichtje!

Toch nog iets meer informatie nodig? Op deze pagina vinden jullie meer informatie over de tarieven.

recente bruiloften

- Jasper & Suzanne

Jaspersuus-1345.jpg

Wat zijn wij blij dat Treasure Photography onze bruiloft heeft vastgelegd met hun prachtige foto's! Een super enthousiast en professioneel stel waarvan je merkt dat ze echt van hun werk houden. Jody en Patrick zijn heel relaxt en waren op een natuurlijke manier aanwezig op onze intieme bruiloft.

 

De sfeer van de dag hebben ze echt geweldig vastgelegd en we bladeren elke keer met een hele grote glimlach terug in het trouwalbum. Ze hebben onze bruiloft letterlijk onvergetelijk gemaakt. We kunnen deze toppers aan iedereen aanraden!! ”