bruiloft marcel & astrid

" Treasure Photography staat voor het dynamische duo Jody en Patrick die op een fantastische manier onze bruiloft hebben vastgelegd en vereeuwigd op het Landgoed Duin & Kruidberg. Door hun enthousiasme en professionaliteit merk je dat ze echt van hun werk houden. Door hun samenwerking wordt de dag op een speciale manier vastgelegd wat normaal niet mogelijk is als je kiest voor één fotograaf om je bruiloft vast te leggen. Geen enkel moment wordt zo overgeslagen. 

Jody en Patrick hebben onze bruiloft op een dusdanige manier vastgelegd dat wij deze dag elke dag weer kunnen herbeleven. Van het aankleden tot de laatste dans. En dat alles vastgelegd in een fotoalbum welke onze verwachtingen ver heeft overtroffen. Een mooier cadeau kan je niet krijgen van de dag dat toch als één van de mooiste dagen in je leven moet worden. En dat was het.

Jody en Patrick bedankt voor het mooiste kado van onze bruiloft. " - Astrid & Marcel

Enthousiast geworden?
 

Neem snel contact met ons op voor meer informatie!

Treasure Photography

info@treasurephotography.nl

De Kamp 41

1991BK Velserbroek

Noord-Holland

KvK: 71362991

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • email

© 2018 Treasure Photography

Al het beeldmateriaal op deze site is eigendom van Treasure Photography, tenzij anders vermeld.  Foto's mogen niet zonder toestemming en naamsvermelding worden gebruikt of gepubliceerd.

Geleverde foto's zijn niet voor commercieel gebruik, tenzij anders is afgesproken.