bruiloft merijn & judith

M&J-Fotoshoot-4.jpg

trouwen in de st. nicolaaskapel in het valkhofpark in nijmegen

Merijn en Judith trouwde echt op een onwijs toffe locatie, de St. Nicolaaskapel in het Valkhofpark, het oudste gebouw van Nijmegen. Een mooie en intieme plek om elkaar de eeuwige liefde te verklaren ;) 

We hadden Merijn en Judith al eerder ontmoet toen zij ons hadden gevraagd voor een fotoshoot tijdens hun jaarlijkse vriendenweekend.

Als ze je dan een maand later mailen om te vragen of we hun bruiloft vast willen leggen, dan is dat toch wel één van de grootste complimenten die je kunt krijgen! 

 

Om vooraf de bruiloft door te nemen, hebben we gezellig een dagje samen door Nijmegen gewandeld en hebben we de dag afgesloten in De Hemel, (wat echt heel vreemd klinkt, maar we hebben het hier over een restaurant/bierbrouwerij) lekker op het terras met speciaal biertjes (waar we blijkbaar alle vier niet vies van zijn). Na zo’n dag weet je eigenlijk al dat dit een hele leuke bruiloft gaat worden! 

trouwfoto’s in het drukke   kronenburg park

Na de voorbereidingen, waar Patrick vaak met te veel foto’s van de auto terug komt (blijven mannen hè) en de firstlook was het tijd voor het fotoshoot moment met de “geposeerde’’ foto’s. Niet het meest favoriete moment van de dag voor sommige mensen.

En als het niet al awkward genoeg was om met twee fotografen door het park te hobbelen, was het super druk in het Kronenburg Park omdat het ontzettend lekker weer was.

 

Hoe vreemd het ook is, het is echt onwijs leuk om te zien hoe enthousiast wild vreemde mensen Merijn en Judith feliciteerde met hun huwelijk en foto’s maakte toen ze voorbij liepen.

Gelukkig kunnen wij dan ook gebruik maken van de drukte, wat juist weer hele toffe foto’s oplevert. 

biertjes  in de hemel

Na de ceremonie in de St. Nicolaaskapel in het Valkhofpark was het tijd voor een biertje in De Hemel (niet voor ons hoor, want we zijn wel professionals he!) Omdat het zo ontzettend lekker weer was, kon de receptie gelukkig buiten plaats vinden. En oordeel zelf… ziet het er niet super gezellig uit??!

Heel leuk zo’n verhaal wat wij er van vonden.

Maar veel belangrijker, wat vonden Judith & Merijn ervan?!

"Wij zijn ontzettend blij dat we Patrick en Jody hebben gevraagd voor het vastleggen van onze bruiloft. Alle momenten van deze dag zijn prachtig vastgelegd, van de voorbereidingen thuis (haar en make up) tot de fotoshoot met z'n tweeën en van de ceremonie tot het diner en feest. Niet alleen de "geposeerde" foto's zijn erg mooi, maar juist ook de foto's die genomen zijn op onverwachte momenten, zonder dat de betreffende persoon zich daarvan bewust was. Ik weet zeker dat niet alleen wij zelf, maar ook een groot aantal van onze gasten heel blij gaan zijn met deze foto's!!" - Merijn & Judith

ook op zoek naar een trouwfotograaf?

Of heb je liever twee trouwfotografen? Stuur ons een berichtje voor meer informatie of bekijk onze pagina over trouwfotografie

andere leveranciers voor deze bruiloft in nijmegen

Trouwlocatie: St. Nicolaaskapel

Fotoshoot locatie: Kronenburg park

Trouwpak: Roka

Trouwjurk: Anastasi Bruidsatelier

Trouwringen: Peters & Peters Juweliers

Haar & Make-up: Miranda Hair & Make-up

Enthousiast geworden?
 

Neem snel contact met ons op voor meer informatie!