trouwen bij paviljoen puur

bruiloft sjors  en alma

Sjors&Alma-Ceremonie-132.jpg

Sjors en Alma trouwden bij Paviljoen Puur, een super toffe trouwlocatie in Diemen vooral met mooi weer. En dat geluk hadden we! Dan sta je toch even te juichen hoor als trouwfotograaf. 

De dag begon op de boerderij van Alma haar ouders, in Petten. De ene familie aan de ene kant en de andere familie aan de andere kant van de boerderij, zodat Sjors en Alma elkaar nog niet konden zien, maar toch dicht bij elkaar waren. Zo mooi om het contrast te zien tussen beide families. Aan de ene kant van de boerderij zaten ze aan het champagne ontbijt en aan de andere kant aan de bolletjes kaas. 

Als je op een boerderij bent, moet de first look uiteraard in het weiland gebeuren. De dagen voor de bruiloft had het flink geregend. Het was dus nog even spannend of het land niet te drassig zou zijn, voordat iedereen zijn outfit al verpestte nog voor de dag nog moest beginnen. Gelukkig viel het mee en konden we de first look gewoon in het weiland doen... tussen de koeien. 

Na de first look zijn we naar het strand in Petten gegaan voor de fotoshoot. Veel bruidsparen hopen dat het niet te druk is op de fotoshoot locatie en wat denk je? Hé-le-maal niemand op het strand, gewoon leeg... hoe dan? En dat terwijl het stralend mooi weer was. 

De rest van de bruiloft vond plaats bij Paviljoen Puur. Eerst een borrel met tussendoor een aantal sketches en tijd voor de groepsfoto's. Daarna was het tijd voor het diner, heerlijk in het zonnetje en ondertussen relaxte muziek door The New Amsterdam Soul Trio.

De ceremonie was tijdens zonsondergang waarbij het licht echt fantastisch was. Babs Esther Pasman verzorgde een mooi persoonlijk verhaal waarbij af en toe gehuild, maar vooral ontzettend veel werd gelachen. 

ook op zoek naar een trouwfotograaf?

Of heb je liever twee trouwfotografen? Stuur ons een berichtje voor meer informatie of bekijk onze pagina over trouwfotografie

andere leveranciers voor deze bruiloft in  diemen

Trouwlocatie: Paviljoen Puur in Diemen

Fotoshoot locatie: Strand in Petten

Trouwpak: Black-Tie Den Bosch

Trouwjurk: Pronovias, Van Os Bruidsmode Alkmaar

Trouwringen: Baunat Amsterdam

Haar & Make-up: Sara van Studio Bibob in Tuitjenhorn

Styling: The Bridal Blush

Babs: Esther trouwt - Esther Pasman

Videograaf: Jan Persoon

Uitnodigingen: Cottonbird

Taart: Patisserie Holtkamp Amsterdam

Muziek: The New Amsterdam Soul Trio

Enthousiast geworden?
 

Neem snel contact met ons op voor meer informatie!