Liefde & Lifestyle

Zwanger? Verliefd? Een klein boefje of prinsesje op komst of zelfs al op de wereld gezet? Of zoek je een persoonlijk cadeau voor mam, pap, oma, opa, vriend of vriendin?

 

Allemaal goede redenen voor een fotoshoot!! Wij komen met z’n tweetjes naar een locatie die voor jullie bijzonder is, een plek  die jullie mooi vinden en waar jullie je op je gemak voelen. Dit kan gewoon bij jullie thuis zijn, maar ook in de duinen, het bos of de speeltuin. The sky is the limit!  

Tijdens deze fotoshoots staat alles in het teken van jou en/of jouw kindje en jouw wensen. Het is belangrijk dat jij en/of je kindje zich prettig voelen, vanuit dat gevoel krijg je uiteindelijk de mooiste foto’s. Wanneer je je ongemakkelijk voelt, straal je dit uit. Bij de zwangerschapsshoots en newbornshoots is Jody vooral aan het fotograferen. Hierbij is Patrick de assistent en zal voornamelijk zorgen voor de juiste belichting. Wij houden heel erg van een lifestyle/reportage stijl, maar zullen tijdens deze fotoshoots ook geposeerde foto’s maken. 

Tijdens een Loveshoot gaan we samen met jullie op pad, op een locatie waar jullie je op je gemak voelen. Ook hierbij is geen locatie te gek. Geposeerde foto’s zijn niet echt ons ding, wij zullen jullie dan ook zo min mogelijk vragen te poseren. Wij willen jullie en jullie liefde voor elkaar zo puur en spontaan mogelijk vast leggen… en dus geen ongemakkelijke geposeerde foto’s die je vaak in een studio krijgt. 

lifestyleshoot?!

Dit is gewoon een fancy woord voor een gezin/familie reportage. Omdat we ook hierbij op een locatie zijn die uitgekozen is door jullie, krijg je geen standaard groepsfoto waar iedereen recht in de camera kijkt. De interactie tussen familieleden vastleggen is zoveel mooier!

Enthousiast geworden?! Stuur ons een berichtje!

Toch nog iets meer informatie nodig? Op deze pagina vind je meer informatie over de tarieven.