treasure-1.jpg

Meet

Treasure Photography

wie zijn wij? 

Wij zijn Patrick en Jody en samen zijn wij Treasure Photography. Sinds 2010 zijn wij al bij elkaar en ondertussen ook verloofd! Zoals het er nu naar uitziet gaan wij in 2020 ons eigen sprookje ervaren, maar een bruiloft plannen is nogal wat werk zeg!

Onze liefde voor fotografie is er eigenlijk altijd wel geweest, maar we hadden er nooit over nagedacht om hier ook ons beroep van te maken! Patrick mocht van zijn werk een opleiding doen en dat werd uiteindelijk de fotovakschool in Amsterdam, die we samen hebben afgerond. 

Onze eerste bruiloft die we samen fotografeerde was de bruiloft van een vriendin van Jody. Thanks nog Suus en Jasper! ;)

We kunnen jullie vertellen, er zijn weinig dingen die spannender zijn dan één van de belangrijkste dagen uit iemands leven te fotograferen!!! Ondanks dat het onze eerste bruiloft was, leek het alsof we al jaren samen fotografeerde en vanaf dat moment wisten we het zeker. Dit is wat we de rest van ons leven willen doen! Samen zijn en samen werken zijn twee compleet verschillende dingen, maar wij denken dat het ons juist onwijs helpt in het samenwerken en de manier waarop wij foto's maken. Jody herkent ondertussen wel de ietwat boze blik van Patrick als ze in zijn shot staat hahah ;)

 

Waarom de naam Treasure Photography?

Foto's zijn vaak toch wel een van de meest dierbare bezitten, ze zijn onvervangbaar en vaak van onschatbare waarde! Als je iemand de vraag stelt: Wat is het eerste wat je pakt als je huis in brand staat? Zijn het toch vaak de foto's... uiteraard nadat de kinderen en huisdieren gered zijn ;) 

Met onze foto's proberen we echt de mooie en ontroerende momenten vast te leggen en zo het verhaal te vertellen van jullie trouwdag. 

Wil je ons nog wat beter leren kennen? Of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan even contact met ons op! 

treasure-18.jpg
treasure-20.jpg