Reportage

Mooie foto’s van je producten of bedrijf zijn cruciaal voor een goede eerste indruk. In de tijd van social media zoals Instagram, moet de eerste indruk ook daadwerkelijk goed zijn om klanten aan je te binden! Kwaliteit wordt steeds meer gewaardeerd, zo ook in de uitstraling van een bedrijf. Iedereen kan wat foto’s maken met zijn telefoon ter promotie van zijn/haar bedrijf, maar je komt een stuk minder professioneel over. 

 

Tijdens een bedrijfsreportage of bij het maken van productfotografie is ons doel vooral de sfeer en uitstraling van jouw bedrijf en/of producten goed vast te leggen. 

bedrijfsreportage (bedrijfsfotografie)

Bij een bedrijfsreportage willen we de sfeer van het bedrijf overbrengen in de vorm van foto’s. Daarom proberen wij jullie zoveel mogelijk te fotograferen tijdens een normale werkdag (als het soort werk dit natuurlijk toelaat). Hierbij proberen wij zo onzichtbaar mogelijk te zijn, waardoor jullie je minder bewust zijn van het feit dat je gefotografeerd wordt. 

 

Ook kunnen er bij een bedrijfsreportage portretten van de medewerkers gemaakt worden. Wij laten jullie niet poseren in een een studio want sfeer is óók hierbij een belangrijke factor.

productfotografie

Niet alleen kwaliteit wordt steeds meer gewaardeerd, ook emotie en ervaring. Voor productfotografie is het tegenwoordig heel belangrijk welke emotie je oproept en welk gevoel je de klant geeft bij het zien van de foto. Een herenarmband gefotografeerd met een witte achtergrond iets enigszins nietszeggend. Een herenarmband om de pols van een man op een motor geeft al een heel ander gevoel.

Bij productfotografie proberen wij ook weer te letten op sfeer en dit doe je met behulp van attributen met een bepaalde structuur, kleur etc om die juiste mood te creëren. Het kan bijvoorbeeld al iets simpels zijn als een handje verroeste schroeven, of een oude houten plank.Samen met jou zullen wij opzoek gaan naar die juiste mood. Wij zullen er in ieder geval ALLES aan doen om jouw product perfect neer te zetten!

Enthousiast geworden?! Stuur ons een berichtje!

Toch nog iets meer informatie nodig? Op deze pagina vind je meer informatie over de tarieven.