trouwen bij hotel blooming in bergen

bruiloft edwin en mirelle

Edwin&Mirelle-Fotoshoot-15.jpg

Edwin en Mirelle wilden hun first look graag in het bos doen, met z'n tweeën... en ons erbij dan. De dagen voor de bruiloft regende het zo verschrikkelijk erg, dat alles natuurlijk een grote modder bende was geworden. Op de dag van de bruiloft zou het tot ongeveer 12:30 uur regenen... laten wij nou net de first look en fotoshoot gepland hebben tussen 11:00 en 12:30 uur... buiten in het bos, met een witte jurk, in de regen en de modder. Klinkt als een goed plan, toch? 

Met doorzichtige paraplu's, een waterdicht kleedje, beschermhoezen voor de camera's en heel veel vertrouwen van vooral Mirelle in dit geval, kom je een heel eind. En het resultaat mag er wezen... al zeg ik het zelf ;)

Je wenst natuurlijk iedereen een prachtige trouwdag met stralend mooi weer, maar in Nederland weet je het helaas maar nooit. Regen op je bruiloft hoeft in ieder geval geen ramp te zijn. 

Na de fotoshoot zouden Edwin en Mirelle zich even terugtrekken voor de ceremonie in Hotel Blooming, maar de kamer was nog niet klaar. Dan maar even terugtrekken in een andere ruimte om even wat te eten. Terwijl we alle vier even snel een krentenbol naar binnen werkte, zat Mirelle in het raamkozijn waar het licht heel mooi naar binnen scheen. We vragen bruidsparen niet vaak om even te poseren, maar dit licht vroeg echt even om één minuut poseren. 

Na de ceremonie en de taart was het inmiddels opgeklaard en kon iedereen heerlijk naar buiten, het terras op terwijl de kinderen binnen speelden. Wij houden zo erg van kinderen op bruiloften, die zorgen vaak onbewust voor de beste foto's... en dit waren ook echt engeltjes. 

Na het diner was het tijd voor het feest. Edwin en Mirelle verraste iedereen met hun openingsdans, want die was EPIC!!! Super vet om de reacties van iedereen te zien, iedereen was zo verrast. Het feest was daarna ook meteen goed op gang. 

Tussendoor nog even het boeket gooien, altijd weer een hilarisch moment. Het mooie van twee fotografen is dat wij dit soort momenten van twee kanten kunnen fotograferen... en soms lukt het ons zelfs om exact hetzelfde moment op de seconde precies vast te leggen... hoe tof?!

" Jody en Patrick zijn echt fantastisch! Vooraf hadden we persoonlijk contact via telefoon, e-mail en huisbezoek. Ze hielden goed rekening onze wensen en adviseerden ons wanneer we daarom vroegen. Tijdens de bruiloft waren ze super relaxed, waardoor wij ook optimaal konden genieten. Ze werken onwijs goed samen en waren zo goed als 'onzichtbaar' tussen de gasten. De foto's zijn prachtig geworden! Heel erg blij mee en elke cent waard! Ik zou ze zeker aanbevelen!" - Edwin en Mirelle

ook op zoek naar een trouwfotograaf?

Of heb je liever twee trouwfotografen? Stuur ons een berichtje voor meer informatie of bekijk onze pagina over trouwfotografie

andere leveranciers voor deze bruiloft in  bergen

Trouwlocatie: Hotel Blooming, Bergen

Fotoshoot locatie: Bergerbos ingang Duinvermaak, Bergen

Trouwpak: Hoes Tailors, Alkmaar

Trouwjurk: White One (Ocala), Weddings Rotterdam

Trouwringen: Steinberg

Haar & Make-up: Nicole Metzelaar

Bloemen: Bloembinderij Alfra, Alkmaar

Taart: Taart van Passie

Muziek: The DJ Company (bruiloft dj huren)

Enthousiast geworden?
 

Neem snel contact met ons op voor meer informatie!