trouwen bij papa's beach house in hoofddorp

bruiloft bart en dionne

Bart&Dionne-ceremonie-41.jpg

Bart en Dionne trouwden bij Papa's Beach House in Hoofddorp. Als je wilt gaan voor een strand vibe zonder op het strand te trouwen, is Papa's Beach House echt een super toffe locatie. Daarbij is het natuurlijk wel leuk als het ook nog een beetje mooi weer is. Bart en Dionne trouwden in mei en gelukkig was het stralend mooi weer.

Bart en Dionne maakte zich gescheiden van elkaar klaar. Dionne bij haar moeder thuis en Bart in hun eigen huis. Voor de first look stond Bart, samen met alle daggasten, te wachten op Dionne in Papa's Beach House. Daarna was het tijd voor het verplichte nummertje (voor Bart dan), de fotoshoot. Tijdens ons kennismakingsgesprek werd al heel snel duidelijk dat Bart daar echt geen zin in had haha... gelukkig snapt vooral Patrick dat heel erg goed, want hij houdt er ook niet van. Het werd dus een hele korte fotoshoot op het strandje bij Papa's Beach House. Daarna nog even de groepsfoto's... en weer door met het leuke gedeelte. 

Tijd voor het diner, met z'n alle gezellig aan een lange tafel, heerlijk relaxed eten. Kinderen die aan het rondrennen zijn, tussendoor lekker patatjes naar binnen werken, gewoon lekker relaxed. Dit is wel een beetje hoe wij onze eigen bruiloft voor zouden stellen. 

Na het toetje, de taart, hadden Bart en Dionne even een momentje om zich terug te trekken voor de ceremonie. 

Tijdens het feest werden Bart en Dionne nog verrast met een hysterisch leuke ABBA surprise act, inclusief glitter pakjes en flash mob!

" Jody en Patrick hebben ons een fantastisch cadeau gegeven! Ons super mooie dag vastgelegd op super mooie foto's! Een lach, een traan, leuke acties, ze hebben echt geen detail gemist en iedere wens is vastgelegd! Ik kruip helemaal terug in de tijd als ik de vele foto's bekijk. Ze zijn professioneel, gezellig, rustig op de achtergrond, en waanzinnig goed in hun vak! Ik raadt ze ECHT iedereen aan!!!" - Bart en Dionne

ook op zoek naar een trouwfotograaf?

Of heb je liever twee trouwfotografen? Stuur ons een berichtje voor meer informatie of bekijk onze pagina over trouwfotografie

andere leveranciers voor deze bruiloft in  hoofddorp

Trouwlocatie: Papa's Beach House Hoofddorp

Fotoshoot locatie: Papa's Beach House Hoofddorp

Trouwpak: Berry Shop, Haarlem

Trouwjurk: Susil's Bruidsatelier, Putten

Trouwringen: Haverkort Juweliers, Haarlem

Haar & Make-up: Maud Spoor

Uitnodigingen: Hipdesign

Taart: Richella

Muziek: Ferocius Events (DJ Dino en percusionist Danny Rombout)

Enthousiast geworden?
 

Neem snel contact met ons op voor meer informatie!