Zwangerschapsshoot & Newbornshoot

Ben je zwanger of heb je net een kindje gekregen? Een zwangerschapsshoot of newbornshoot is de perfecte manier om deze dierbare momenten vast te leggen.

Tijdens deze fotoshoots staat alles in het teken van jou en/of jouw kindje en jouw wensen. Het is belangrijk dat jij en/of je kindje zich prettig voelen, vanuit dat gevoel krijg je uiteindelijk de mooiste foto’s. Wanneer je je ongemakkelijk voelt, straal je dit uit. Daarom fotograferen wij op een locatie die jullie prettig vinden. Een zwangerschapsshoot kan bijvoorbeeld bij jou thuis zijn, maar kan ook buiten in het bos of op het strand. Een newbornshoot zal over het algemeen gewoon bij jullie thuis plaats vinden, maar mocht je dit toch ergens anders willen, dan is dat uiteraard geen probleem! 

 

Bij de zwangerschapsshoots en newbornshoots is Jody vooral aan het fotograferen. Hierbij is Patrick de assistent en zal voornamelijk zorgen voor de juiste belichting. Wij houden heel erg van een lifestyle/reportage stijl, maar zullen tijdens deze fotoshoots ook geposeerde foto’s maken. 

Enthousiast geworden? Stuur ons een berichtje!

Toch nog iets meer informatie nodig? Op deze pagina vind je meer informatie over de tarieven.